Iparművészeti alkotások

Moha Design

Mit is csinálunk?

Betonból bármit! De leginkább funkcionális betontermékeket, amelyek egyediségükkel és nagyszerűségükkel épülnek be a mindennapi életbe. Eddigi termékeink között megtalálhatók lakberendezési tárgyak, burkolatok, de ékszerek is. Vagyis olyan elérhető design termékek megalkotásán dolgozunk, melyek prémium értékkel bírnak.

Optimistán hangzik?

Persze, mert olyan anyaggal dolgozunk, ami hétköznapinak, ridegnek és barátságtalannak tűnik. Ám, mi valljuk, hogy a betonhoz való szenvedélyes hozzáállásunkkal, örök kísérletezéssel és fejlesztéssel kiaknázhatjuk a betonba ágyazott lehetőségeket. 

Szüntelen kutatjuk azokat a területeket, ahol a betont hasznosan fel tudjuk használni, ahol színesebbé teszi a mindennapokat.

Mivel azt gondoljuk, hogy az ellentétek harmóniájától él igazán az anyag, különböző felületekkel kísérletezünk, és előszeretettel ötvözzük más anyagokkal, mint a fém, a fa vagy a textil.

Hogyan dolgozunk?

Nagy szerencsénk van, hiszen designerekként lehetőségünk van arra, hogy megvalósítsuk azt, amit megálmodunk! Sőt mi több, saját álmainkat összhangba hozzuk megrendelőink elképzeléseivel, rugalmasan tervezünk, látványtervekkel csiszoljuk össze az egyedi igényeket saját stílusunkkal!

beton gyetytartó beton fali óra beton lámpabeton fali óra
Készítette Dongo Web Design