Ékszerek

Zema

Zema Hollóházi porcelán alapra felvitt magyaros minták arany és platina díszítésekkel "Magyar Érték" díjjal jutalmazott nyakékek. Kínálatuk folyamatosan bővül megőrizve a már közkedvelt művészeti darabokat pl. Szász Endre, Faragó Miklós és Csontváry festményekkel díszített kollekciókat.

 

A ZEMA koncepciója, hogy a művészet, a kultúra és a tradíció iránti elkötelezettséget közvetítse és olyan terméket állítson elő, mely finomítja művészi érzékenységünket és még szebbé boldogabbá teheti mindennapjainkat. A ZEMA ékszerház termékeinek mindegyike saját tervezésű és kivitelezésű darabok. Ez a családi vállalkozás minden porcelánékszerrel és más porcelán tárggyal kapcsolatos igényt és megrendelést szívesen teljesít az exkluzív, egyedi tervezéstől az egyszerűbb kategóriáig. 2014-ben a ZEMA márka porcelán ékszerei Nemzeti Érték címet kaptak.
A családi vállalkozás saját tulajdonú üzeme Pálházán működik. Manufakturális gyártás minden mozzanata kézzel készül,  porcelán készítő szakemberek által. A kezdeti formákat szobrászművészek készítik, a ZEMA tervei alapján. Az ékszerek dekorálást festőművészek és porcelán festők végzik. A kézi megmunkálás értékén túl az ékszerek exkluzivitását tovább növeli a dekoráláskor használt 21 karátos arany és a 23 karátos platina. A ZEMA dekorációi sokrétűek, a tradicionálistól az art deco-n és szecesszión át a barokkig.
Készítette Dongo Web Design