Rólunk

 

25 éve nyílt meg a megyében egyedülállóan egy elhivatott családi vállalkozás keretében Kecskemét központjában az E-Galéria, ahol azóta is  kortárs képző és iparművészek alkotásaival várjuk kedves vásárlóinkat.

Az első 15 évben édesanyám, Farkas Gáborné Bóna Edit  művész kapcsolatai révén számos kiállítást szervezett festőművészeknek és kerámikusoknak.

Immár 10 éve  könnyedén  át tudtam venni a stafétabotot, mivel addig is folyamatosan segédkeztem a különböző munkaterületeken, ismertem a művészeket, a törzsvevőket. Természetesen azóta sok új, magyar és külföldi partnerrel, művésszel bővítettem  az addig is széles repertoárunkat, ügyelve arra, hogy ezen termékek kizárólag nálunk legyenek elérhetők Kecskeméten. Sok árú tekintetében a megyében illetve az országban is egyedülálló forgalmazók vagyunk, ezzel is hangsúlyozva kínálatunk exkluzív voltát. Folyamatos újdonságokkal elégítjük ki visszatérő törzsvevőnk igényeit, ezért sokat utazunk, kiállításokra járunk, kutatunk művészek után, akik alkotásai véleményünk szerint találkoznak a vevőink igényeivel, mind esztétikailag, mind ár érték arány tekintetében.

A meglehetősen széles kínálat biztosíték arra, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes alkotást, vagy a legmegfelelőbb ajándékot bármilyen jeles alkalomra, legyen az esküvő, születésnap, névnap, nyugdíjba vonulás, gyermek áldás, köszönet nyilvánítás.

Repertoárunk folyamatosan kínál  festményeket, tűzzománcokat, rézkarcokat, akvarelleket, kerámia és üveg dísztárgyakat, tálakat, vázákat, ékszereket és különböző művészeti ajándék és használati tárgyakat az egyéb egyedi, exkluzív eljárásokkal készített iparművészeti  alkotások mellett.

A jövőben  a választék folyamatos megújulása mellett az eddigi színvonalon és lelkesedéssel kívánjuk kiszolgálni kedves vevőinket  a már megszokott ingyenes díszcsomagolás és egyéb szolgáltatásaink, mint pl.házhozszállítás mellett.

”hagyomány és megújulás” szlogenünk jegyében dolgozunk töretlenül tovább, hogy minél több elégedett vásárlót tudjunk kiszolgálni.

„Hagyomány és megújulás”

Egyediség - térben, időben és kínálatban

Büszkén mondhatjuk, hogy negyed évszázada a régióban elsőként nyitottuk meg galériánkat neves festők és kerámikusok alkotásaival és ma szintén egyedülállóan kínálunk képző és iparművészeti kisebb és nagyobb értékű színvonalas festményeket, kerámiákat, dísztárgyakat, ékszereket és különböző művészeti ajándéktárgyakat, miközben számos hasonló jellegű üzlet nyílt és zárt be alapításunk óta a városban.

Mi a titok?

Az elhivatottság, a türelem és a kitartás mellett a jó ár-érték arány, az igények és a kínálat találkozásának szem előtt tartása valamint a széles választék mind az  árak, mind az árúk  tekintetében fontosak a sikerhez. Kisebb és nagyobb értékű festmények, kisplasztikák, egyedi, formatervezett ajándék- és dísztárgyakékszerek illetve művészeti használati tárgyak folyamatosan változó kínálata jellemzi galériánkat egész évben, mellyel a különböző korosztályú törzsvevőink és az újonnan betérők igényeit egyaránt igyekszünk kielégíteni.

Megváltozott arculat, kibővült választék

Több tucat művésszel, alkotóval és manufaktúrákkal állunk kapcsolatban. 6 országból importálunk különböző jellegű, korlátozott példányszámú, egyedi lakberendezési tárgyakat és használati cikkeket. Nemzetközi kiállításokon személyes kapcsolatok építésével járulunk hozzá a gyümölcsöző partner kapcsolatainkhoz. Igyekszünk mindig nyitott szemmel járni az országon belül is, mert csak így bővülhet folyamatosan partnereink száma.

A 25 év alatt számos különböző jellegű, olcsóbb ár kategóriájú, akár pár ezer forintos, de mégis színvonalas és változatos újdonságokat vettünk be a repertoárunkba, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük az igényes művészeti alkotásokat, lakberendezési és a  művészeti használati tárgyakat, ékszereket.

Jövőbeli tervek

Folyamatosan változó világunkhoz alkalmazkodva a meglévő színes kínálat és szolgáltatásaink mellett a megújuló honlapunkkal és a hamarosan induló új web shopunkkal lehetőséget nyújtunk az egyedi, de elérhető művészeti ajándékokat keresők számára a betekintésre és vásárlásra, anélkül , hogy el kellene jönnie a kecskeméti Deák téri üzletünkbe. Bár az igazi katarzis, a meglátni és megszeretni élmény a személyes „találkozás” alkalmával ragadja magával a nézelődőt, vásárlót.

Akár egy jeles alkalomra kíván különlegeset, maradandót ajándékozni, vagy csak meghittebbé kívánja varázsolni otthonát, mi segítünk a választásban. Térjen be hozzánk bizalommal!

 

 "A művészet annak bizonnítása, hogy a megszokott rendkívüli"

A  tihanyi üzletünk mottója is a környék szépségére hívja fel a figyelmet

10 éves kecskeméti tapasztalatom, 10 éves Balaton környéki jelenlétünk illetve férjemmel 10 évvel ezelőtti Balatonon történő találkozásunk most ért meg egy tihanyi üzlet megnyitására.

Tihany központjában lévő üzletünkben 10 művészeti technika segítségével elevenedik meg a Balaton régió szépsége és romantikája. Az átutazóktól a környékbeli ingatlantulajdonosokig mindenki találhat stítusának és pénztárcájának megfelelő alkotást, mely a Balaton régióra emlékezteti.

 

 

 

 

Készítette Dongo Web Design