25. jubileumi évünket ünnepelhetjük…

Szerző: | 2017.10.03. | Blog

Hol volt, hol nem volt…régmúlt idők nyomában

 

1992. 11. 10-én megnyitotta kapuit az E-Galéria, mint a térség első művészeti magán galériája és beköltözött Kecskemét központjában lévő akkoriban elkészült Északi térfal tetőtéri üzletébe. Az akkori polgármester, Merász József nyitotta meg az első tárlatot.

Farkas Gáborné Bóna Edit szervezésében évekig számos kiállításnak adott otthont, melyeket ismert, közéleti személyiségek nyitottak meg, mint pl. Zwack Péter, Faludy György, Kondor Katalin.

Néhány év múlva új helyen, a Piramis Udvarház földszinti üzletében folytatódott az igen népszerű festmények, szobrok és egyéb alkotások értékesítése a rendszeres kiállítások mellett.

Akkoriban még nem volt életünk része az internet , a facebook , a számos kézműves vásár, a különböző fesztiválok és egyéb bemutatkozási lehetőségek sokasága. A nyomtatott sajtó mellett galériákban, kiállításokon tudtak bemutatkozni a művészek.

A Petőfi Népe, a Kecskeméti Lapok hasábjain értesülhetett a művészet kedvelő közönség a kiállításokról.

Immáron közel 10 éve az Alföld Áruház külső üzletsorán várjuk kedves vásárlóinkat, ahol alkalmazkodva a folyamatosan változóban lévő világunkhoz jelentősen bővítettük kínálatunkat különböző művészeti ajándék és használati tárgyakkal, ékszerekkel az igényekhez mérten.

Célunk, hogy korrekt árainkkal,széles kínálatunkkal mindenki számára elérhetővé tegyük a művészet különböző ágait, élő hidat alkotva művészek és a vásárlók közt.

A régióban nem csak a megalakulásunkkor de jelenleg is egyetlen képző –és iparművészeti üzletként adunk bemutatkozási lehetőségeket az akár 25 éve jelenlévő művészeinknek és a design vonalat képviselő fiataloknak egyaránt.

Fontos információ

Honlapunkon szereplő képek tájékoztató jellegűek. Lehet, hogy az adott alkotás már nem elérhető.

Aktuális kínálatunkért vagy bármilyen kérdéssel hívja üzletünket:

nyitvatartási időben a

06-76-484-393

telefonszámon, vagy érdeklődjön írásban itt vagy e mailen a galeria@egaleria.hu címen, illetve itt az oldalunk üzenő formján keresztül!

További jó nézelődést kívánunk a facebook és instagram profilunkon is , ahol naponta az aktuális kínálatból teszünk fel képeket.

Köszönjük érdeklődését.
E-galéria csapata
Kecskemét, Deák tér 6. /Alföld Áruház külső üzletsora/

Nyitva tartás

Hétfő: Zárva
Kedd - Péntek
10:00 - 13:00
14:30 - 17:30
Szombat: 10:00 - 12:30
Vasárnap: Zárva

Elérhetőségeink

6000, Kecskemét,
Deák Ferenc tér 6.

Telefon

Farkas Edina
+36 30 963 2184

Dr. Somfai Balázs
+36 30 227 6142

Küldjön üzenetet!

E Galéria az interneten

[et_social_follow icon_style="flip" icon_shape="rounded" icons_location="top" col_number="auto" outer_color="light" network_names="true"]