Festmények

Varga Szidónia

Közel húsz éve tevékenykedem, mint alkotó. Folyamatos önképzéssel/Szabadiskola/ valamint az SZTE JGYPK képgrafika szakának hallgatójaként bővítettem tudásomat. A virágok szeretete egészen gyerekkorom óta végig kísér. Témaválasztásom adott volt, és ennek sikeressége párosult a klasszikus értelembe vett csendéletek keresésének igényével. Hiszen ez az ősigény évszázadokon keresztül része a mindenkori lakáskultúra történetének. Maga a virág ezerarcú világ, és kimeríthetetlen variációk lehetőségét kínálja az alkotónak. Figurális képeim szintén egyfajta szeretetről árulkodnak az ember szeretetéről. Ezen életem megélése előtt oly területen folyt tevékenységem, ahol rászorultakon kellett segíteni, és igen nagy örömmel tettem ezt.
Tudom, hogy jelen munkásságommal is az emberek egyfajta igényét szolgálom ki. Ez esetben szemeket gyönyörködtetve. Mert vallom, hogy egymás szolgálatára vagyunk itt a földön, melyet tehetségünkkel ám méltóságteljes alázattal kell cselekednünk.

Számos csoportos és egyéni kiállításon szerepelt 1993-tól kezdődően itthon és Európa más országaiban is. Finom, kellemes pasztell színekben pompázó csendéletei és alakos festményei tették közkedveltté.

Fontos információ

Honlapunkon szereplő képek tájékoztató jellegűek. Lehet, hogy az adott alkotás már nem elérhető.

Aktuális kínálatunkért vagy bármilyen kérdéssel hívja üzletünket:

hétköznapokon 9.30-tól 18 óráig,

szombaton 9-13 óráig a

06-76-484-393

telefonszámon, vagy érdeklődjön írásban itt vagy e mailen a galeria@egaleria.hu címen, illetve itt az oldalunk üzenő formján keresztül!

További jó nézelődést kívánunk a facebook és instagram profilunkon is , ahol naponta az aktuális kínálatból teszünk fel képeket.

Köszönjük érdeklődését.
E-galéria csapata
Kecskemét, Deák tér 6. /Alföld Áruház külső üzletsora/

Nyitva tartás

Hétfő: Zárva
Kedd - Péntek
10:00 - 13:00
14:30 - 17:30
Szombat: 10:00 - 12:30
Vasárnap: Zárva

Elérhetőségeink

6000, Kecskemét,
Deák Ferenc tér 6.

Telefon

Farkas Edina
+36 30 963 2184

Dr. Somfai Balázs
+36 30 227 6142

Küldjön üzenetet!

E Galéria az interneten

[et_social_follow icon_style="flip" icon_shape="rounded" icons_location="top" col_number="auto" outer_color="light" network_names="true"]