Iparművészeti
alkotások

Debreczeni-Pelcz

Munkácsy díjas Művészházaspár (Szilvásvárad)

Debreczeni Zsóka (Szolnok, 1950.), Pelcz Zoltán (Kaposvár, 1957.) Alkotótársként közösen készítik kerámiáikat. 1987 óta Szilvásváradon élnek. Mindketten tagjai a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének, a Magyar Képzőművészek és Iparművészek Szövetségének és a Magyar Kerámikusok Társaságának.

Debreczeni Zsóka és Pelcz Zoltán a mai magyar kerámiaművészet két jelentős alkotója. Hosszú évek együttes munkájával alakították ki plasztikai-kerámiai formanyelvüket. Debreczeni Zsóka finom, légies, érzéki alakítású plasztikája ötvöződött Pelcz Zoltán erőteljes drámai, konstruktív formaképzésével. Az így létrehozott stílusuk a kettejük legerőteljesebb vonásait egyesíti.

Maradéktalanul és magas fokon ismerik a kerámiakészítés technológiáját. A forma és felület egymást kölcsönösen erősítő egységgé válik kezük munkája nyomán.

Fontos információ

Honlapunkon szereplő képek tájékoztató jellegűek. Lehet, hogy az adott alkotás már nem elérhető.

Aktuális kínálatunkért vagy bármilyen kérdéssel hívja üzletünket:

nyitvatartási időben a

06-76-484-393

telefonszámon, vagy érdeklődjön írásban itt vagy e mailen a galeria@egaleria.hu címen, illetve itt az oldalunk üzenő formján keresztül!

További jó nézelődést kívánunk a facebook és instagram profilunkon is , ahol naponta az aktuális kínálatból teszünk fel képeket.

Köszönjük érdeklődését.
E-galéria csapata
Kecskemét, Deák tér 6. /Alföld Áruház külső üzletsora/

Nyitva tartás

Hétfő: Zárva
Kedd - Péntek
10:00 - 13:00
14:30 - 17:30
Szombat: 10:00 - 12:30
Vasárnap: Zárva

Elérhetőségeink

6000, Kecskemét,
Deák Ferenc tér 6.

Telefon

Farkas Edina
+36 30 963 2184

Dr. Somfai Balázs
+36 30 227 6142

Küldjön üzenetet!

E Galéria az interneten

[et_social_follow icon_style="flip" icon_shape="rounded" icons_location="top" col_number="auto" outer_color="light" network_names="true"]