Művészeti ajándék és használati tárgyak

Plumeria Museum Collection a bécsi székhelyű cég híres festők mesterműveivel díszített használati tárgyakat gyárt. Párnahuzatok, táskák, neszeszerek, szemüvegtokok, selyemsálak és még sok egyéb cikk van palettájukon.

A bécsi Múzeum Kollekció egy családi vállalkozás nevéhez fűződik. Üzletüket a bécsi múzeum negyedben találhatjuk. Évente megújuló, bővülő saját gyártású kollekciójuk több száz oldalas prospektusában válogathatnak vevőink. Több mint 20 világhírű festő képét teszik rá különböző használati tárgyakra, így egy egy festmény megjelenik táskán, selyemkendőn, szemüvegtokon, neszeszeren, telefontokon, párnahuzaton, pénztárcán és egyéb minden nap használt cikkeken, melyeket jó minőségű alapanyagokból állítanak elő.

Fontos információ

Honlapunkon szereplő képek tájékoztató jellegűek. Lehet, hogy az adott alkotás már nem elérhető.

Aktuális kínálatunkért vagy bármilyen kérdéssel hívja üzletünket:

nyitvatartási időben a

06-76-484-393

telefonszámon, vagy érdeklődjön írásban itt vagy e mailen a galeria@egaleria.hu címen, illetve itt az oldalunk üzenő formján keresztül!

További jó nézelődést kívánunk a facebook és instagram profilunkon is , ahol naponta az aktuális kínálatból teszünk fel képeket.

Köszönjük érdeklődését.
E-galéria csapata
Kecskemét, Deák tér 6. /Alföld Áruház külső üzletsora/

Nyitva tartás

Hétfő: Zárva
Kedd - Péntek
10:00 - 13:00
14:30 - 17:30
Szombat: 10:00 - 12:30
Vasárnap: Zárva

Elérhetőségeink

6000, Kecskemét,
Deák Ferenc tér 6.

Telefon

Farkas Edina
+36 30 963 2184

Dr. Somfai Balázs
+36 30 227 6142

Küldjön üzenetet!

E Galéria az interneten

[et_social_follow icon_style="flip" icon_shape="rounded" icons_location="top" col_number="auto" outer_color="light" network_names="true"]