Üveg dísztárgyak

Goebel porcelángyár:

A 170 éves német porcelán gyár Artis Orbis kollekciója világhírű festők /Monet, Klimt, Mucha, Van Gogh stb./ képeit teszi rá különböző használati tárgyakra, aláírásukkal együtt, színhelyesen, amik az értékét adják a többi piacon lévő reprodukciókkal szemben. Az évente megújuló kollekciójukat üzletünkben lévő katalógusban lehet áttekinteni és megrendelni a kiválasztott tárgyat. Minden darabhoz certifikát jár. Számos nagyobb képet, vázát korlátozott példányszámban gyártanak.

Rosina Wachmeister festőnő méltán híres macskáit is porcelánba öntötték a cica barátok nagy örömére. Számos kiegészítő is megtalálható a prospektusukban, így nálunk is megrendelhető a konyhai szettektől a táskákon át a lakásfelszerelési tárgyakig.

2017 ben kezdenek el Billy, a New yorki festővel dolgozni, akinek a manapság népszerű popart festményeit vitték fel vázákra, a szokásos szájjal fújt technikával, így minden darabjuk kézzel készült tárgynak minősül.

Ebben az évben is számos újdonságot vezetnek be a folyamatosan kapható árú készlet mellé. Az új festők mellett apróságaikat is – kompakt tükör, ékszerek, esernyők stb. -, már nagyon várják a Goebel rajongók, akik szeretik minőségi művészeti tárgyakkal körülvenni magukat.

Fontos információ

Honlapunkon szereplő képek tájékoztató jellegűek. Lehet, hogy az adott alkotás már nem elérhető.

Aktuális kínálatunkért vagy bármilyen kérdéssel hívja üzletünket:

nyitvatartási időben a

06-76-484-393

telefonszámon, vagy érdeklődjön írásban itt vagy e mailen a galeria@egaleria.hu címen, illetve itt az oldalunk üzenő formján keresztül!

További jó nézelődést kívánunk a facebook és instagram profilunkon is , ahol naponta az aktuális kínálatból teszünk fel képeket.

Köszönjük érdeklődését.
E-galéria csapata
Kecskemét, Deák tér 6. /Alföld Áruház külső üzletsora/

Nyitva tartás

Hétfő: Zárva
Kedd - Péntek
10:00 - 13:00
14:30 - 17:30
Szombat: 10:00 - 12:30
Vasárnap: Zárva

Elérhetőségeink

6000, Kecskemét,
Deák Ferenc tér 6.

Telefon

Farkas Edina
+36 30 963 2184

Dr. Somfai Balázs
+36 30 227 6142

Küldjön üzenetet!

E Galéria az interneten

[et_social_follow icon_style="flip" icon_shape="rounded" icons_location="top" col_number="auto" outer_color="light" network_names="true"]