Iparművészeti
alkotások

Verámia

A kerámia történetének, fejlődésének megismerése, többéves tanulóidő és a mesterség fogásainak, fortélyainak elsajátitása után találtam meg azt az utat, amit magaménak érzek, és amin haladni szeretnék.

1987 óta készitek figurális kerámiákat; ezek mindegyike öntörvényűen alakul a pillanatnyi ötlet, hangulat, érzés és a felhasznált anyagok részben kiszámithatatlan változásai alapján.

A véletleneknek mindig hagyok szerepet, szeretem ha az anyagok saját tulajdonságai is “beleszólnak” egy-egy munkába, velem együtt alakitva azt.

Szívesen használom a porcelánt, a samottot, a fáradt színű mázakat, üveget és gyöngyöket, amelyek különleges és sokszor meglepő egymásra hatása révén az égetőkemencében válnak igazán azzá, amivé elképzeltem: csillogó fejdíszű királlyá,hintázó királykisasszonnyá, üstököst figyelő emberpárrá.

Figuráim stilustörténeti korhoz nem köthető ruhái, a faliképeim hátterében használt töredezett üveg – mint ablak egy képzeletbeli világra – és az ebbe a háttérbe rajzolt motívumok egyfajta időtlenség, az örök emberi érzések, a vágyakizás, a harmónia, a finomság, a bujkáló mosoly örökérvényűségének kifejezésére szolgálnak.

Fontos információ

Honlapunkon szereplő képek tájékoztató jellegűek. Lehet, hogy az adott alkotás már nem elérhető.

Aktuális kínálatunkért vagy bármilyen kérdéssel hívja üzletünket:

nyitvatartási időben a

06-76-484-393

telefonszámon, vagy érdeklődjön írásban itt vagy e mailen a galeria@egaleria.hu címen, illetve itt az oldalunk üzenő formján keresztül!

További jó nézelődést kívánunk a facebook és instagram profilunkon is , ahol naponta az aktuális kínálatból teszünk fel képeket.

Köszönjük érdeklődését.
E-galéria csapata
Kecskemét, Deák tér 6. /Alföld Áruház külső üzletsora/

Nyitva tartás

Hétfő: Zárva
Kedd - Péntek
10:00 - 13:00
14:30 - 17:30
Szombat: 10:00 - 12:30
Vasárnap: Zárva

Elérhetőségeink

6000, Kecskemét,
Deák Ferenc tér 6.

Telefon

Farkas Edina
+36 30 963 2184

Dr. Somfai Balázs
+36 30 227 6142

Küldjön üzenetet!

E Galéria az interneten

[et_social_follow icon_style="flip" icon_shape="rounded" icons_location="top" col_number="auto" outer_color="light" network_names="true"]