Iparművészeti
alkotások

Vicze Anna

Az örökrózsák, életfák, madonnák, szeretetkövek, keresztek, angyalok, vadászos képek  5 anyag ötvezetéből készülnek, kézzel, egyenként gyönyörű szinekben, hogy tökéletes ajándékok lehessenek.

A művésznő így vall magáról: „Ciszewska Anna vagyok (röviden Vicze Anna). 1956-ban születtemGostyininban, Lengyelországban. Tanulmányaimat Laódzi Művészeti és Formatervező Főiskolán végeztem textil szakon. 1984-ben diplomáztam prof Pierzgalska stúdiójában, gobelin szakon. Pasztell rajzzal, festészettel, domborképek, egyedi dísztárgyak, bizsuk tervezésével és kivitelezésével, illetve könyvek illusztrálásával foglalkozom. Alkotásaimat Párizsban, Starsbourgban, Szombathelyen, Budapesten és Pécsett is bemutattam. Munkáim egyedi módon készülnek. Az anyag, amellyel dolgozom egy könnyen formázható, agyaghoz hasonló massza. Hosszú kísérleti folyamat során, sokféle, az anyagban rejlő megoldást találtam. Tapasztalataimat felhasználva gondolataimat, ötleteimet egyre gyorsabban tudtam formába önteni és ezáltal az alkotás örömét újra meg újra átélni. Különböző festékekkel, lakkokkal próbálkozva kidolgoztam a magam festési technikáját és „összeállt a kép”. Az ihletet a közelemben lévő természet adta. Felfedeztem, hogy csak le kell hajolnom a földig, felnéznem a fákra, a fényre és már tudtam is, mit kell tennem. A többi már magától jött, a formák, a minták a festékek különböző kombinációi lehetőséget adtak egy teljesen egyedi stílus megjelenésére.”

Fontos információ

Honlapunkon szereplő képek tájékoztató jellegűek. Lehet, hogy az adott alkotás már nem elérhető.

Aktuális kínálatunkért vagy bármilyen kérdéssel hívja üzletünket:

nyitvatartási időben a

06-76-484-393

telefonszámon, vagy érdeklődjön írásban itt vagy e mailen a galeria@egaleria.hu címen, illetve itt az oldalunk üzenő formján keresztül!

További jó nézelődést kívánunk a facebook és instagram profilunkon is , ahol naponta az aktuális kínálatból teszünk fel képeket.

Köszönjük érdeklődését.
E-galéria csapata
Kecskemét, Deák tér 6. /Alföld Áruház külső üzletsora/

Nyitva tartás

Hétfő: Zárva
Kedd - Péntek
10:00 - 13:00
14:30 - 17:30
Szombat: 10:00 - 12:30
Vasárnap: Zárva

Elérhetőségeink

6000, Kecskemét,
Deák Ferenc tér 6.

Telefon

Farkas Edina
+36 30 963 2184

Dr. Somfai Balázs
+36 30 227 6142

Küldjön üzenetet!

E Galéria az interneten

[et_social_follow icon_style="flip" icon_shape="rounded" icons_location="top" col_number="auto" outer_color="light" network_names="true"]