E, mint exkluzív

Termékeink Kecskeméten kizárólag nálunk kaphatók. Számos alkotás tekintetében megyei és országos szinten is egyedüli forgalmazók vagyunk

Innovatív

Igazodva a kor követelményeihez, a vevői elvárásokhoz, kínálatunkat, kapcsolatrendszerünket folyamatosan bővítjük hazai és külföldi partnerekkel.
 

Széles kínálat

Kínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára tökéletes alkotást vagy a legmegfelelőbb ajándékot bármilyen jeles alkalomra.
Kik Vagyunk?

Rólunk

  

25 éve nyílt meg a megyében egyedülállóan egy elhivatott családi vállalkozás keretében Kecskemét központjában az E-Galéria.

Az elhivatottságot mi sem bizonyítja jobban, mint hogy több mint 10 éve  második generációként vettem át a galéria vezetését. Azóta 5 országból importálunk alkotásokat a jeles hazai ipar- és képzőművészek alkotásai mellett.

2 évvel ezelőtt férjemmel, Dr Somfai Balázzsal együtt nyitottuk meg tihanyi galériánkat, / www.balatongaleria.hu /  és azóta együtt vezetjük mindkét üzletet.

Ügyelünk arra, hogy a kínálatunkban szereplő alkotások, művészeti ajándékok kizárólag nálunk legyenek elérhetők Kecskeméten. Sok árú tekintetében a megyében illetve az országban is egyedülálló forgalmazók vagyunk, ezzel is hangsúlyozva kínálatunk exkluzív voltát.

 

 

Kategóriák

Kínálatunk

Festmények, képek

Egyedi, kézzel készült, szignózott festmények, képek a moderntől a klasszikusig , közel 30 művész partnerségével

Ékszerek

Kézzel  készült porcelán, bőr, kerámia, muránói és dichroic üveg és gyöngy minőségi, egyedi ékszerek már pár ezer forinttól az értékes kézzel festett porcelánig

Egyedi alkotások, művészeti ajándékok

Jeles alkalmakra értékes művészeti ajándékok, használati tárgyak, dísztárgyak.

Keressenek INGYENES SZOLGÁLTATÁSUNK

Lakberendezés

Ingyenes, személyre szabott, helyszíni lakberendezési tanácsadással segítünk, új otthonod feldíszítését, üres falak vagy megunt környezet megújítását. Számos katalógusból megrendelhető képek és dísztárgyak.

 

Kecskemét

Kecskemét város legismertebb épületei különböző technikákkal

/olajfestmény, tűzzománc, akvarell, rézkarc, fotó/

elevenednek meg, hogy felidézhessék a kecskeméti  gyerekkorral, családdal, munkával, szerelemmel, esküvővel vagy egyéb más eseménnyel kapcsolatos  az emlékeket.

Kecskemét kártya

Bankkártya

Ajándékutalvány

Az instagram
oldalunkról ajánljuk

[instagram-feed]

Fontos információ

Honlapunkon szereplő képek tájékoztató jellegűek. Lehet, hogy az adott alkotás már nem elérhető.

Aktuális kínálatunkért vagy bármilyen kérdéssel hívja üzletünket:

nyitvatartási időben a

06-76-484-393

telefonszámon, vagy érdeklődjön írásban itt vagy e mailen a galeria@egaleria.hu címen, illetve itt az oldalunk üzenő formján keresztül!

További jó nézelődést kívánunk a facebook és instagram profilunkon is , ahol naponta az aktuális kínálatból teszünk fel képeket.

Köszönjük érdeklődését.
E-galéria csapata
Kecskemét, Deák tér 6. /Alföld Áruház külső üzletsora/

Nyitva tartás

Hétfő: Zárva
Kedd - Péntek
10:00 - 13:00
14:30 - 17:30
Szombat: 10:00 - 12:30
Vasárnap: Zárva

Elérhetőségeink

6000, Kecskemét,
Deák Ferenc tér 6.

Telefon

Farkas Edina
+36 30 963 2184

Dr. Somfai Balázs
+36 30 227 6142

Küldjön üzenetet!

E Galéria az interneten

[et_social_follow icon_style="flip" icon_shape="rounded" icons_location="top" col_number="auto" outer_color="light" network_names="true"]