AJÁNDÉK ÖTLETEINK NŐK és FÉRFIAK SZÁMÁRA

Inspiráló képeinkkel, termékeinkkel ötletet kívánunk adni a sokszor oly nehéz ajándékozáshoz a legkisebb apróságtól  az értékes festményekig bármilyen jeles alkalomról legyen szó , mint pl. esküvő, születésnap, névnap, babaszületés, búcsúztató, köszönetnyilvánítás, évforduló.

Férfiak számára ajánljuk a tűzzománc vagy olaj városképeket, bronz fali képeket, lúdtollas pennáinkat és bronz iniciálés pecsétjeinket, rézkarcokat, íróasztal szetteket.

Nők részére a legapróbb mindig nagy sikert arató kézzel készült ékszerektől a lakásban, irodában elhelyezhető egyedi dísztárgyakon át a művészeti használati tárgyakig, pl. neszeszer, táska, szemüvegtok stb. akár a közkedvelt virág csendéletig vagy a francia lakásparfűmig sok szépséggel szolgálunk a folyamatosan megújuló készletünkben.

 

 

Fontos információ

Honlapunkon szereplő képek tájékoztató jellegűek. Lehet, hogy az adott alkotás már nem elérhető.

Aktuális kínálatunkért vagy bármilyen kérdéssel hívja üzletünket:

nyitvatartási időben a

06-76-484-393

telefonszámon, vagy érdeklődjön írásban itt vagy e mailen a galeria@egaleria.hu címen, illetve itt az oldalunk üzenő formján keresztül!

További jó nézelődést kívánunk a facebook és instagram profilunkon is , ahol naponta az aktuális kínálatból teszünk fel képeket.

Köszönjük érdeklődését.
E-galéria csapata
Kecskemét, Deák tér 6. /Alföld Áruház külső üzletsora/

Nyitva tartás

Hétfő: Zárva
Kedd - Péntek
10:00 - 13:00
14:30 - 17:30
Szombat: 10:00 - 12:30
Vasárnap: Zárva

Elérhetőségeink

6000, Kecskemét,
Deák Ferenc tér 6.

Telefon

Farkas Edina
+36 30 963 2184

Dr. Somfai Balázs
+36 30 227 6142

Küldjön üzenetet!

E Galéria az interneten

[et_social_follow icon_style="flip" icon_shape="rounded" icons_location="top" col_number="auto" outer_color="light" network_names="true"]