Rólunk

A város kultúrális ajándékboltja

1994 óta…

25 éve nyílt meg a megyében egyedülállóan egy elhivatott családi vállalkozás keretében Kecskemét központjában az E-Galéria.

Az elhivatottságot mi sem bizonyítja jobban, mint hogy több mint 10 éve  második generációként vettem át a galéria vezetését. Azóta 5 országból importálunk alkotásokat a jeles hazai ipar- és képzőművészek alkotásai mellett.

2 évvel ezelőtt férjemmel, Dr Somfai Balázzsal együtt nyitottuk meg tihanyi galériánkat, www.balatongaleria.hu  és azóta együtt vezetjük mindkét üzletet.

Ügyelünk arra, hogy a kínálatunkban szereplő alkotások, művészeti ajándékok kizárólag nálunk legyenek elérhetők Kecskeméten. Sok árú tekintetében a megyében illetve az országban is egyedülálló forgalmazók vagyunk, ezzel is hangsúlyozva kínálatunk exkluzív voltát.

Folyamatos újdonságokkal elégítjük ki visszatérő törzsvevőnk igényeit, ezért sokat utazunk, kiállításokra járunk, kutatunk művészek után, akik alkotásai véleményünk szerint találkoznak a vevőink igényeivel, mind esztétikailag, mind ár érték arány tekintetében.

Széles kínálat

A meglehetősen széles kínálat biztosíték arra,

hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes alkotást, vagy a legmegfelelőbb ajándékot bármilyen jeles alkalomra, legyen az esküvő, születésnap, névnap, nyugdíjba vonulás, gyermek áldás, köszönet nyilvánítás.

Repertoárunk folyamatosan kínál  festményeket, tűzzománcokat, rézkarcokat, akvarelleket, kerámia és üveg dísztárgyakat, tálakat, vázákat, ékszereket és különböző művészeti ajándék és használati tárgyakat az egyéb egyedi, exkluzív eljárásokkal készített iparművészeti  alkotások mellett.

A jövőben  a választék folyamatos megújulása mellett az eddigi színvonalon és lelkesedéssel kívánjuk kiszolgálni kedves vevőinket  a már megszokott ingyenes díszcsomagolás, házhozszállítás, részletfizetési lehetőség, kártyás fizetés, törzsvásárlói kedvezmény és akciók mellett.

 

”hagyomány és megújulás”

 szlogenünk jegyében dolgozunk töretlenül tovább, hogy minél több elégedett vásárlót tudjunk kiszolgálni.

„Hagyomány és megújulás”

Egyediség – térben, időben és kínálatban

Büszkén mondhatjuk, hogy negyed évszázada a régióban elsőként nyitottuk meg galériánkat neves festők és kerámikusok alkotásaival és ma szintén egyedülállóan kínálunk képző és iparművészeti kisebb és nagyobb értékű színvonalas festményeket, kerámiákat, dísztárgyakat, ékszereket és különböző művészeti ajándéktárgyakat, miközben számos hasonló jellegű üzlet nyílt és zárt be alapításunk óta a városban.

Mi a titok?

Az elhivatottság, a türelem és a kitartás mellett a jó ár-érték arány, az igények és a kínálat találkozásának szem előtt tartása valamint a széles választék mind az  árak, mind az árúk  tekintetében fontosak a sikerhez.

Kisebb és nagyobb értékű festmények, kisplasztikák, egyedi, formatervezett ajándék- és dísztárgyak, kézzel készült  ékszerek illetve művészeti használati tárgyak folyamatosan változó kínálata jellemzi galériánkat egész évben, mellyel a különböző korosztályú törzsvevőink és az újonnan betérők igényeit egyaránt igyekszünk kielégíteni.

Megváltozott arculat, kibővült választék

Több tucat művésszel, alkotóval és manufaktúrákkal állunk kapcsolatban. 5 országból importálunk különböző jellegű, korlátozott példányszámú, egyedi lakberendezési tárgyakat és használati cikkeket. 

Nemzetközi kiállításokon személyes kapcsolatok építésével járulunk hozzá a gyümölcsöző partner kapcsolatainkhoz.

Igyekszünk mindig nyitott szemmel járni az országon belül is, mert csak így bővülhet folyamatosan partnereink száma.

Működésünk ideje alatt számos különböző jellegű, olcsóbb ár kategóriájú, akár pár ezer forintos, de mégis színvonalas és változatos újdonságokat vettünk be a repertoárunkba, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük az igényes művészeti alkotásokat, lakberendezési és a  művészeti használati tárgyakat, ékszereket.

Számos nemzetközi és hazai sikert elért művészeink alkotásai pedig már a befektetési céllal vásárlók igényeit is kielégíthetik.

Balaton Galéria Art Shop/ A magyar tenger webáruháza

 “A művészet annak bizonyítása, hogy a megszokott rendkívüli”

Több mint 10 éves életvitelszerű balatoni jelenlétünk hívta életre tihanyi Balaton Galéria Art Shop

 / www.balatongaleria.hu / üzletünket.

2020 januárjától webáruházunkban válogathatnak a Balaton szerelmesei 50 művészünk 10 technikával készült több mint 100 alkotása közül egész évben 24 órában, hogy a Balaton ne csak egy szezon legyen, hanem kép a falon, mely felidézi a balatoni emlékeket az otthon, iroda vagy nyaraló falán.

Fontos információ

Honlapunkon szereplő képek tájékoztató jellegűek. Lehet, hogy az adott alkotás már nem elérhető.

Aktuális kínálatunkért vagy bármilyen kérdéssel hívja üzletünket

hétköznapokon 9.30-18.00 óráig, szombaton 9-13 óráig

a 06-76-484-393

telefonszámon, vagy érdeklődjön írásban itt vagy e mailen a

galeria@egaleria.hu címen

További jó nézelődést kívánunk a facebook és instagram profilunkon is , ahol naponta az aktuális kínálatból teszünk fel képeket.

Köszönjük érdeklődését.
E-galéria csapata
Kecskemét, Deák tér 6. /Alföld Áruház külső üzletsora/

Nyitva tartás

Hétfő: Zárva
Kedd - Péntek
10:00 - 13:00
14:30 - 17:30
Szombat: 10:00 - 12:30
Vasárnap: Zárva

Elérhetőségeink

6000, Kecskemét,
Deák Ferenc tér 6.

Telefon

Farkas Edina
+36 30 963 2184

Dr. Somfai Balázs
+36 30 227 6142

Küldjön üzenetet!

E Galéria az interneten

[et_social_follow icon_style="flip" icon_shape="rounded" icons_location="top" col_number="auto" outer_color="light" network_names="true"]